fredag 21 mars 2008

Förtydligande för skåningar

Jag är ledsen, men jag kan inte låta bli.

Norrbottnisk JUNI (8/6):



Norrbottnisk MARS (21/3)



9 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på hur vädret har varit i mitt Dalarna under vintern så tycker denna skåning inte att det är så konstigt att hon inte har koll på att ni har snö. Å det var ett snöfritt landskap som vi åkte igenom i julas när vi var uppe.(med andra ord, riktigt besviken på den snöfattiga julen) Behöver ju inte bara vara i Dalarna som klimatet fått spel. Nej tack, snö. ge mig mitt regn nu!

Anonym sa...

Hahaha, ja fast det är ju skillnad på snöfritt och grön gräsmatta! ;)

Jag betackar mig dock allt regn, jag vill ha sol och varmt så att snön smälter (för vi har MASSOR). Och vips har det gått 2,5 månad och våra gräsmattor är gröna och prunket prunkar - precis som på korten!

Anonym sa...

2,5 månader sommar av totalt 12 månader årstid... jo jag tackar mig ja... norrbotten vs. resten av sverige... svårt val... ;)

Anonym sa...

okej, jag fattade inte inlägget du skrev... ursäkta... trodde du skröt om att ni had 2,5 månaders sommar... insåg senare att det var 2,5 månader TILL sommar... förlåt... jag är inte mer än vad jag ser ut... dum stockholmare med lässvårigheter...

Anonym sa...

Men du stockholmarn... Svårt val? Vilket skitsnack! Du älskar norrland, och du kan inte få nog av renar, samer, mygg och åkerbär! :) Du vet det - och jag vet det. Efter sommarens roadtrip kommer du att jojka dig fram i livet! :)

Anonym sa...

Det var igår man skulle krypa till korset och bekänna saker.. så jag kan tyvärr inte komma idag och bekänna färg... tyvärr... men GLAD PÅSK ändå! :) kramas

Anonym sa...

Här behöver ingen krypa till nåt kors minsann!

Glad påsk du också kära fröken påskhare! Kramar

Anonym sa...

Jag funderade ganska länge på varför du lagt en snara i den norrländska rabatten. Kanske för att fånga renar, tänkte jag.

(Ja, sedan kom skåning på att man ju faktiskt kan rita på sina bilder också...)

Anonym sa...

Hahaha, ja rensnaror har vi (som tur är) ingen användning för. Dock skulle vi behöva någon slags anordning för att fånga in kvarterets hulliganungar. Tyvärr hade de inga sådana på Granngården, så vi funderar fortfarande...